Renovatie Techniekruimte

Na een bepaalde levensduur is de tijd gekomen om uw techniekruimte te renoveren. Of u nu een particulier of openbare klant bent, wij maken samen met uw zwembadbouwer een gedegen voorstel en na akkoord is uw techniekruimte niet alleen als nieuw maar, u kunt er van uit gaan dat u gaat besparen op uw kosten. We springen daarom zo duurzaam mogelijk om  met water, gas, elektriciteit en chemie.

 

We raden dan ook enkele verbeteringen aan. Heeft u een bad waarbij u handmatig doseert? Dat is echt uit de tijd. Wij beiden de mogelijkheid om te kiezen voor een geautomatiseerd systeem dat de waardes van uw bad controleert en bijstelt. Onze PC Dynamics is daar uitermate geschikt voor.

Een frequentiegestuurde circulatiepomp zorgt voor een energiebezuiniging die tot enkele duizenden euro's per jaar kan besparen.

 

Wilt u het neusje van de zalm en compleet ontzorgt worden? Dan raden we een Net+ systeem watercom systeem of een Net+ ready systeem aan. Dit systeem regelt echt letterlijk alles wat er in en om het bad afspeelt. Velen gingen u voor en zijn meer dan tevreden.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op om een eerlijk advies te krijgen. Zowel voor de particuliere klant als voor campings en hotelbaden. Ons dealernetwerk beslaat geheel Nederland, België en een gedeelte van Duitsland.

 

Techniek Renovaties